Rekisteriseloste

Henkilötietolain (533/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 1. Rekisterinpitäjä
  Access Home Electronics Oy
  Retkitie 13
  36760 Luopioinen
  Y-tunnus 2133062-3
 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö
  Jori Achrén
  020-7969481
  jori.achren@kotihalytin.fi
 3. Rekisterin nimi
  Access Home Electronics Oy:n ja www.kotihalytin.fi -verkkopalvelun asiakasrekisteri.
 4. Rekisterin käyttötarkoitus
  Rekisterin käyttötarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakasrekisterin ylläpitäminen, sekä asiakkaiden tilausten ja ostosten käsittely, toimittaminen ja arkistointi. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Access Home Electronics Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Access Home Electoronics Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erikseen kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojan julkaiseminen ilmoittamalla siitä Access Home Electronics Oy:n asiakaspalveluun tai sähköpostitsemyynti@kotihalytin.fi.
 5. Tietosisältö
  Rekisteri sisältää seuraaviea tietoja: Etu- ja sukunimi, yritys ja Y-tunnus, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja matkapuhelinnumero, tiedot tilauksista sekä muita asiakkaan luvalla kysyttyjä tietoja.
 6. Tietolähteet
  Tietolähteenä on asiakasostojen- ja tilausten yhteydessä kerätyt asiakastiedot.
 7. Tietojen luovutus
  Tietoja ei luovuteta Accedss Home Electronics Oy:n ulkopuolelle. Henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.
 8. Rekisterin suojaus
  Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää kotihalytin.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.