Access Home Electronics Oy

Postiosoite: Retkitie 13, 36760 Luopioinen

040 5428599, myynti@kotihalytin.fi

Nyt on kodin, mökin tai muun omaisuuden suojaaminen todella helppoa niin murtoja, tulipaloa, ilkivaltaa, vesivahinkoa kuin jäätymistäkin vastaan.

Olemme suomalainen perheyritys, ja olemme toimittaneet tuhansiin koteihin, mökkeihin ja yrityksiin turvalaitteita vuodesta 2007. Tuotamme helppokäyttöisiä ja huolettomia kodin hälytyslaitteita, joissa ei ole kuukausimaksua. Laitteet ovat täysin valmiiksi ohjelmoituja, GSM-pohjaisia, langattomia ja soveltuvat omakotitaloihin, pari-, rivi- ja kerrostaloihin, mökeille, pienyrityksiin, asuntovaunuihin, veneisiin jne. Kotihälytin-pakettien ilmaisimet on erittäin helppo asentaa ja hälytin on heti käyttövalmis. Laitteemme ovat omiasi ostohetkestä lähtien ja valmiita käyttöä varten. Aseta SIM-kortti, laita latauslaite pistorasiaan, näppäile puhelinnumero ja kiinnitä ilmaisimet paikoilleen – nyt hälytin on asennettu. Käyttö tapahtuu kauko-ohjaimella tai puhelinsovelluksella (Android ja iPhone). Siksi laite soveltuu hyvin myös lapsiperheille.

Kun hankit Kotihälyttimen, voit saada merkittäviä alennuksia kotivakuutuksestasi! Laitteen takaisinmaksuaika on lyhyt.

Jos tarvitset asennuksessa tai käytössä apua, voit soittaa meille ( 040 5428599 ) tai lähettää sähköpostia ( myynti@kotihalytin.fi ). Tekninen tukemme palvelee sinua arkisin klo 7-15. Saat aina henkilökohtaisen palvelun, suomenkielellä.

Paras tapa suojata omaisuutesi on hankkia hälytinjärjestelmä!

98% varkaista pakenee välittömästi, kun hälytysjärjestelmän sireeni alkaa soida.